VÅRA BEACHFLAGGOR

Välkommen till vårt kompletta sortiment av beachflaggor i alla modeller, storlekar och tillbehör du kan behöva.

Kort sagt vi har levererat tusentals beachflaggor till nöjda kunder. Sedan vi startade har beachflaggor blivit en självklar del av marknadsföringen av alla typer av evenemang och utomhusaktiviteter.

Tack vare sin enkelhet och stora tryckta yta kommer du säkert att hitta en beachflagga som passar just dig. Om du mot förmodan inte hittar något som passar i vårt standardsystem vill vi att du kontaktar oss och förklarar dina behov så vi kan hjälpa dig få just det du letar efter. Vi producerar precis det du behöver!

Standard BeachFlag är vår mest populära beachflagga och den mest prisvärda marknaden med beprövat system med glasfibermast, kullager samt tryckt flaggtyg för lång livslängd. Denna flagga har funnits i många år och passar de flestas behov och plånböcker.

Sublimeringstryck med ett genomtryck på 95%, baksidan är spegelvänd.

Efter som beachflaggan är ett sublimationstryck finns det inga gränser för färger eller motiv och designens möjligheter är oändliga. Beachflaggor varierar i höjden från 2,20m till 5,60m, du kommer säkerligen att hitta en beachflagga som passar dig.

Hållbarhet

Liksom vanliga flaggor slits beachflaggor ut. Efter som tyget är en förbrukningsartikel krävs regelbunden byte. Den dagliga användningen av beachflaggan varar vanligtvis cirka 6 månader, men det beror exponeringen av beachflaggan.Systemet isig är dock mycket mer hållbart, och man kan helt enkelt köpa en ny när det slits ut eller om du vill ändra budskapet.

Beachflagga standardmodell

Våra standard strandflaggor finns i fyra utföranden: Blade Flag, Quill flag, Teardrop flag och Sail Flag.

Behöver ni hjälp med layouten så hjälper vi gärna till med det!

Varmt välkomna att kontakta oss!

ipage.se

Kontakta oss!