Expoprodukter

EXPOPRODUKTER FÖR MÄSSA OCH EVENT

MÄSSOR OCH EVENT Om du arbetar med en kampanj, mässa eller en konferens tar vi fram allt material ni behöver. Vi ordnar inbjudningar, annonser, program, roll-ups, mässväggar, namnskyltar, skyltar och dokumentation.

Expoprodukter

Dags för ditt företag att ställa ut på mässa eller eget event med kunder? Då kan vi hjälpa er och se till att du syns på mässor, event, expo mm. Våga sticka ut och ge besökaren en upplevelse och överraskning som imponerar.

Gör besökaren nyfiken på just din mässmonter med hjälp av olika mässprodukter. Vi erbjuder ett brett sortiment av expo- och displaymaterial. Få fram ert budskap på ett snyggt sätt genom att beställa beachflaggor, roll ups, mässtält, flaggor, trycksaker med ert tryck. Vi har massor av expo och displayprodukter till marknadens bästa priser!

Beställ event- & mässprodukter för att uppmärksamma ditt företags varumärke och logo vid er nästa konferens, mässa eller event.

Våra mässmontrar och mässystem är lätthanterliga och enkla att sätta upp och packa ihop. På vår hemsida ser du olika varianter som du kan bygga enkelt för att få en riktigt snygg och prisvärd monter.