Strandflagga är utmärkt att använda vid mässor och event – eller på stranden. De kan även användas för mer permanent exponering utomhus.

Vi erbjuder fyra olika modeller – haj, fjäder. tårdroppe och segel.

Vi erbjuder strandflaggor i många olika storlekar med din logo på rätt plats. Bechflagga-Blade Flag är en av våra storsäljare som håller i många år.

Du väljer vilken fot du vill ha och självklart ingår en väska så du kan trasportera din strandflagga säkert.

Strandflaggor är reklamverktyg som lätt kan särskiljas från andra reklammedel. De är i grunden flaggor, försedda med en flaggstång på vänster eller höger sida av flaggan, insatt i en tunnel. Denna enkla produkt har ett antal fördelar: den har ett behagligt, icke-störande utseende, erbjuder stor, tryckt reklamyta för en liten kostnad. De är lätta att transportera eftersom de kommer i praktiska bärväskor. De är också lätta att bygga och demontera.

Vi har sålt strandflaggor i flera år och vi är specialiserade på att trycka dem. Vårt erbjudande inkluderar aluminium stång och utformning i fjäder- och droppform, samt fyrkantiga strandflaggor, i rektangulär form. Det finns olika baser som rekommenderas för varje typ, (vattentyngd, kryssfot, markplatta, jordskruv) men de är alla utbytbara för och för användning inom och utomhus. För inomhus beachflaggor kan vi erbjuda tryck med brandskyddande Polyglans 115g B1 eller dubbelsidigt tryck.  .

Beachflagga-Blade Flag är en typ av strandflagga som är utmärkt att använda vid mässor, event och andra utomhusarrangemang. De kan också användas för mer permanent exponering utomhus, till exempel på en strand. Strandflaggorna  finns i tre olika modeller: haj, fjäder och segel.

Dessa strandflaggor är ett mycket effektivt reklamverktyg, eftersom de lätt kan särskiljas från andra reklammedel. De är i grunden flaggor med en flaggstång på vänster eller höger sida, insatt i en tunnel. Strandflaggorna har många fördelar: de har ett behagligt och icke-störande utseende, erbjuder stor, tryckt reklamyta för en liten kostnad, är lätta att transportera eftersom de kommer i praktiska bärväskor, och är lätta att bygga och demontera.

Vi har sålt strandflaggor i flera år och är specialiserade på att trycka dem. Vårt erbjudande inkluderar aluminiumstång och utformning i fjäder- och droppform, samt fyrkantiga strandflaggor i rektangulär form. Det finns olika baser som rekommenderas för varje typ, såsom vattentyngd, kryssfot, markplatta och jordskruv, men de är alla utbytbara och lämpliga för användning både inomhus och utomhus. För inomhus flaggor kan vi erbjuda tryck med brandskyddande Polyglans 115g B1 eller dubbelsidigt tryck.

Du hittar våra Strandflaggor här